CMI Books is een uitgeverij gespecialiseerd in vakliteratuur over Credit Management & Incasso. Daarnaast geeft zij een aantal boeken over werk gerelateerde onderwerpen uit. De uitgeverij onderscheidt zich door de uitgave van praktische boeken. Al onze boeken zijn natuurlijk te koop in onze webshop, in de boekhandel op www.managementboek.nl en vele andere webshops.

Raimond Honig is oprichter van en managing partner bij het Credit Management Instituut bv te Zoetermeer. Daarnaast vervult hij meerdere adviesfuncties. Zijn zeer praktische en kritische inslag maakt dat hij als ondernemer en als trainer/coach verfrissend en resultaatgericht werkt.

Practicus Raimond Honig roert, raakt en confronteert in zijn workshops en trainingen over de echte vraagstukken van het leven. Hij deed uitgebreide ervaring op in de zakelijke dienstverlening, gaf jarenlang leiding aan een middelgroot consultancykantoor in Credit Management en is aansluitend het ontwikkelingspad ingeslagen. Daarnaast informeren wij u graag over interessante management boeken en informeren wij u via onze columns over de nieuwste ontwikkelingen.

Voor meer info over CMI Books en/of Raimond Honig ga naar www.cmibooks.nl